(+45) 30 54 05 07 (+45) 30 54 05 07   mail@louisesofia.com mail@louisesofia.com

Uddannelse

Uddannelse – Den nye gyldne tid og lysarbejde i 5D+

En uddannelse til din personlige rejse og dit lysarbejde

 

På denne uddannelse vælger du at arbejde tæt sammen med dine højfrekvente guider, som er tæt omkring dig altid. Du vil modtage masser af healing, få helt nye værktøjer og forstå din helt egen spirituelle rejse og liv meget bedre.

Det er en uddannelse, som vil hjælpe dig med, at hoppe ind i den nye gyldne tid og 5D+. Din rejse er allerede begyndt.

Du er nemlig allerede en kanal og lysarbejder. Det har du energimæssigt, været siden du var lille, blot ved din eksistens. Nu kan du vælge at arbejde med det mere bevidst på denne spirituelle uddannelse.

Det du lærer her, kan du tilføje til dine eventuelle nuværende uddannelser indenfor spiritualitet, kropsterapi og personlig udvikling.

Det handler ikke om, hvor meget du kan, eller hvad du oplever eller ikke oplever. Det handler om, at du ønsker at booste dit lysarbejde og dit samarbejde med dine guider, lige meget hvad dit ’niveau’ er.

Kursusdagene

Louise Sofia lader alle guiderne få det meste af pladsen i løbet af kursusdagene. På den måde er det altid det sidste nye, som du får af viden, budskaber fra guiderne og det mest højfrekvente, som passer til kursets indhold. Rammen og teamet er sat, resten er op til guiderne på selve kursusdagene. Der arbejdes energetisk og intenst med guidernes højfrekvente energier på alle kurserne.

Kursusdagene er en blanding af kanaliseret undervisning, åbning af lysportaler (inkl. gruppehealing) med kanaliseret budskaber til kursusdeltagerne som gruppe, samt forskellige øvelser i mindre grupper og 2 og 2. På den måde er undervisningen og dagene er varieret.

Du får værktøjer og øvelser med hjem, så du kan fortsætte dit lysarbejde og din selvhealing.

Selve weekenderne skal du bare komme og nyde, som en fed opløftende weekend til dit liv, sammen med ligesindede og med dine guider.

Derfor er kurserne skabt til dig

Kurserne er energetisk skabt for dit og for Gaias allerhøjeste og bedste. Vi skal som mennesker lære at stå sammen som én energetisk enhed og lade vores hjerter lyse.

Vi er ved at lære at være mere empatiske, stå sammen i grupper, leve og nyde alle livets aspekter. Tiden er inde. Den nye Gyldne tid og dine guider kalder på dig!

Din energikrop og dit liv er i en kæmpe forandring og du har sikkert oplevet mange forandringer i de seneste år. Du bliver kaldet på af dine guider til at stå i dit eget lys, slippe den sidste tyngde, og tage uendelig meget lys ind i dine celler og DNA. Du har energetiske skabeloner liggende i dvale i din energikrop, som er klar til at blive lysaktiveret og få skubbet lys ind i sig – din totale opvågning er i gang.

Alt dette er for, at du som menneske bliver skubbet ind i Den nye gyldne tid på jorden (Gaia). Det er en opvågning som aldrig før her på Gaia. Du er den centrale del i denne opvågning, det er dig som er ’den’. Det er en evolution, som alle dine guider ønsker at hjælpe dig med at forstå og træde ind i, gennem denne uddannelse.

Sammensæt din egen spirituelle uddannelse

Du kan vælge at hoppe på et enkelt kursus, når du har lyst. Du kan også tage i alt 6 kursusweekender og derved opnå en spirituel uddannelse indenfor: Den nye gyldne tid og lysarbejde i 5D+

Flere af kurserne kører flere gange, og de bliver også løbende skiftet ud, så du skal tage kurset, når du ser det. Det gør de, da alle kurserne er kanaliseret og energierne ændrer sig så hastigt i disse år. Derfor vil kurserne hele tiden være på forkant med, hvad der bliver kanaliseret og derved hvilke emner, som kurserne skal indeholde.

Der udbydes ca. 4-6 kursusweekender om året.

Kom og vær med og læn dig tilbage og nyd dagene, som er fyldt med lys til dig og dit lysarbejde.

Modtag et uddannelsesdiplom

Uddannelsesdiplom. Deltagelse af i alt 6 kurser

Når du har taget i alt 6 kurser, modtager du et uddannelsesdiplom fra Louise Sofia i: Den nye gyldne tid og lysarbejde i 5D+

 • Tildeles for gennemførsel uddannelse af 6 x 2 kursusdage (66 timer)
 • 2 x 3 individuelle sessioner (6 timer) *
 • Hjemmeopgaver, valgfrie øvelser fra kurset (10 timer)
 • Læsning af valgfrie bøger, se nedenfor (18 timer)

I alt 100 timer.

* Det er et krav om, at du tager 2 x 3 sessioner hos Louise Sofia. Sessionerne skal (hvis muligt) være afsluttet inden dit 6. og sidste kursus. Hold evt. en pause efter de 3. første sessioner.  Du kan vælge at tage sessionerne i Rødovre, eller som online sessioner. Book en session ca. hver 3 – 4 uge.

Det er ligeledes et krav, at så længe du er i gang med uddannelsen, skal du være online medlem hos Louise Sofia (119 kr pr måned). Det er således, at du hver måned hæver din frekvens gennem videoerne.

Bøger du kan vælge i mellem til uddannelsen

Louise Sofia Rørbech & Line Rune Balling  – Du er en mester (Denne er obligatorisk, resten kan du vælge imellem, til du har læst i alt ca. 18 timer)
Rebecca Campbell – Lysarbejder i den nye tid
Kyle Gray – Guddommelige mestre
Dr. Joe Dispenza – Becoming supernatural
Christine Day – The pleiadian promise
Diana Cooper – Dragons
Lars Muhl – Maria Magdalene
Kaia Ra – The Sophia Code
Diana Cooper and Tim Whild – The Archangel guide to enlightenment and Mastery

Datoer og nuværende kurser

Lørdag og søndag d. 20. – 21. APRIL 2024
KURSUS: FÅ ET TÆTTERE SAMARBEJDE MED DINE GUIDER

På dette kursus får du dine guider helt tæt på. Du styrker kraftigt dit samarbejde med dem, så de bliver dine bedste venner og samarbejdspartnere. Du øger din sikkerhed og tryghed i kontakten med dem.

Vi arbejder med de guider, som befinder sig på meget høje lysende frekvenser, som er en blanding af ærkeengle, mestre, stjerneenergier og andre højtvibrende lysvæsner.

På kurset får du:

 • Konkrete værktøjer til at stille ind på guiderne
 • Lysaktivering og healing til dig og dit energifelt og dit liv lige nu
 • Større tryghed og afklaring i forhold din måde at have guidekontakt
 • Øget bevidsthed på din egen energi, andres energi og hvor dit fokus skal være i forhold til guiderne
 • Din egen frekvens og livskraft og power får en kæmpe lysindsprøjtning, så det er nemmere at have guidekontakt
 • Større tillid til dit liv og din livsvej med guiderne i hånden
 • Kanaliseret budskaber til dit livsfokus fra guiderne til gruppen som helhed

Lørdag og søndag d. 15. – 16. JUNI 2024
KURSUS: Den nye gyldne tid på jorden. Lær ’at gå som Jesus’

Som mennesker befinder vi os i en kæmpe transformationsfase fra 3D til 5D+. Vi går fra, at vi i tusinder af år, har levet primært i en overlevelsestilstand fyldt med karmiske mønstre og en del smerte i livet.

’Den nye gyldne tid’ er ankommet (energimæssigt), og du kan nu vælge at træde ind på en helt ny livsvej – og sige farvel til at alt det gamle og leve et helt nyt og autentisk liv med dine guider i hænderne.

På kurset får du

 • Konkrete værktøjer til at gå som en mester i 5D+
 • Lysaktivering og healing til dig og dit energifelt og dit liv lige nu
 • Din egen frekvens og livskraft og power får en kæmpe lysindsprøjtning, så det er nemmere at få som en mester og tage gode beslutninger for dig selv
 • Større tillid til dit liv og din livsvej
 • Kanaliseret budskaber til dit livsfokus fra guiderne til det at gå som en mester i 5D+

Hvilket kursus skal jeg vælge og er det noget for mig?

Er du i tvivl om du skal tage et kursus, eller hvilket du skal tage, så mærk godt efter og se hvilket et, som du føler dig mest tiltrukket af. Det er typisk det/de kursus du skal tage.

Du er hjertelig velkommen til at deltage på uddannelsen, lige meget hvor meget du har arbejdet med guiderne og energierne. Det er ikke vigtigt for din deltagelse, hvor mange, eller slet ingen kurser har taget indenfor det spirituelle.

Alle kan føle sig usikre, og ’kan jeg finde ud af det?’ og ’er de andre bedre end mig’. Der skabes altid en afslappet og ’helt nede på jorden’ stemning, både til det, at være/åbne op for det at være kanal og være et helt almindeligt menneske.

Du kan også booke en session hos mig, så kan du opleve energierne og guiderne og få en ide om kurserne er noget for dig.

Du kan også se lidt videoer, som jeg har optaget.

Sted

Ro’s kilde, Vindingevej 34E, 4000 Roskilde

Hvis du ikke bor i nærheden, så dette overnatningssted kun 200 meter fra lokalerne (få pladser):

Byparkens B&B, Bymarken 52, 4000 Roskilde

 

Pris

2675 kr. pr kursus (2 dage) + moms

Hele uddannelsen koster: 6 x 2675 kr = 16.050 kr + moms
Plus køb af 6 x individuelle sessioner hos Louise Sofia. Priser fra 900 kr pr gang.
Evt. køb af bøger.

Du kan vælge at betale inden hvert kursus (ved tilmelding af kurset online), eller forudbetale 6 kurser forud.

 

Tilmelding til uddannelsen

Du tilmelder dig uddannelsen ved at tilmelde dig til det første weekendkursus online. I notefeltet, når du tilmelder dig, skriver du ‘UDDANNELSE’.

Ønsker du at betale alle 6 kurser forud, så skriv også dette i notefeltet. Hvis ikke du skriver noget angående betaling, så modtager du en faktura på det første kursus.

Alle 6 kurser og derved uddannelsen, skal være afsluttet indenfor 2 år, fra starten af det første kursus.

Følg med og få alle de nye lækre spirituelle tendenser fra Louise Sofia