(+45) 30 54 05 07 (+45) 30 54 05 07   mail@louisesofia.com mail@louisesofia.com

Stjerneenergier

Stjerneenergier

Stjerneenergier arbejder tæt sammen med både ærkeengle og mestre, og de hjælper også med jordens opstigningsproces og din spirituelle udvikling. De forklarer det selv, at man kan se stjerneenergier som en form for et bofællesskab – eller et folkeslag – i stjernerne, som alle har en meget højere frekvens end os mennesker. De er mindre fysiske og derved mindre synlige end os og for vores almindelige øjne. Præcis ligesom ærkeenglene og mestrene er.

Billederne her på siden, er skabt i samarbejde med Jessica Tumminello og de er alle sammen også i kortsættet: Galaktisk visdom.

I bogen: DU ER EN MESTER er der også skrevet om stjerneenergier generelt og lavet kanaliseringer med stjerneenergierne Plejaderne og Arkturianerne.

Plejaderne

“Plejaderne har forklaret os, at de har sået menneskeheden på jorden med deres stjerne-DNA, også kaldet stjernestøv, og at de derfor er vores kærlige forfædre. De kigger kærligt »ned til os« fra deres stjerneformation, som også bliver kaldt de syv søstre, fordi der er syv hovedstjerner.

De forklarer gerne udførligt om, hvordan universet og jordens opstigning hænger sammen, og de følger nøje med i jordens opstigningsproces og hjælper til. Når vi ser dem i vores klarsyn, ligner de aliens for at sige det ligeud. De har en meget kærlig energi, og de er lysende.” – Uddrag fra vores bog: DU ER EN MESTER

Arkturianerne

Arkturianerne er meget dygtige healere med deres helt unikke og meget intense, næsten lægelige, og kraftige energi.

“Arkturus er en meget lysstærk stjerne. Arkturianerne er fra Akturus og er et højtvibrerende stjernefolk, som vi i bogen også kalder stjerneenergier. De strømmer ind på jorden for at hjælpe mennesker i opvågningsprocessen. Arkturianerne er meget dygtige healere med deres helt unikke og meget intense, næsten lægelige, og kraftige energi. De hjælper dig med at aktivere dit eget lys.” – Uddrag fra vores bog: DU ER EN MESTER

Stjernefolket

Stjernefolk er energivæsener fra stjernerne. Stjernefolket er en samling af repræsentanter af stjerneenergier fra forskellige stjerner. Nogle er dem er omkring jorden, som kommer fra Akturus, Sirius, Lyra, Plejaderne m. fl. andre er fra andre galakser.

De hjælper til jordens opstigning. De bidrager med en fælles visdom til livet på jorden fra andre universer, som har gennemført samme opstigningsproces, som jorden er i gang med. De er menneskenes brødre og søstre fra stjernerne. Menneskerne hører tæt sammen med alle stjernefolk.

Stjerneenergier. Galaktiske lysvæsener

Stjerneenergien Sirius

Besked fra stjerneenergien fra Sirius: Du har en medfødt evne til at registrere flere dimensioner på samme tid. Du har evnen til at telepatere, og evnen til at kunne samskabe med sjælevenner og andre lysende bevidstheder, som er i 5. dimension+. Tag derfor dit mentale felt til »next level«. Det kan du gøre ved at opgradere din hjernefrekvens sammen med stjerneenergien Sirius. Du skal ikke kun gå fra hovedet og tankerne, og ind i hjertet. Du skal opnå frekvenssamhørighed. En frekvensresonans mellem hjernen og hjertet.

Dette er et uddrag fra kortsættet: Galaktisk visdom

Stjerneenergien Andromeda

Besked fra stjerneenergien fra Andromeda: Lysvæsener fra Andromeda vil gerne hjælpe dig til at se dit liv ud fra et større perspektiv, og til at finde nye og innovative løsninger. De kommer med stor visdom og har været igennem samme opstigningsproces, som vores galakse og jorden er i, netop nu. Vær derfor åben for nye og friske ideer – også dem som ved første øjekast ikke virker realistiske. Tænk stort, og lad dig inspirere.

Dette er et uddrag fra kortsættet: Galaktisk visdom

Stjerneenergien Lyra

Besked fra stjerneenergien fra Lyra: Når du fjerner energetiske blokeringer fra din fysiske krop og din energikrop, skabes der plads til lys i dig. Hav tillid til dig selv i den bevidsthedsudvidelsesproces du er i. Dette kan foregå bevidst og ubevidst i dig.

Du bliver med dette kort inviteret af højtvibrerende stjernevæsener fra Lyra, til at deltage i at bringe den nye gyldne tid ind på jorden. En tid, hvor alle menneskers hjerter lyser i kristuslys. De samskaber og gør kun ting, som er til alles højeste bedste. Vær selv dette, og vis det til andre gennem dine handlinger. Bring denne nye visdom ind på jorden.

Dette er et uddrag fra kortsættet: Galaktisk visdom

Følg med og få alle de nye lækre spirituelle tendenser fra Louise Sofia