(+45) 30 54 05 07 (+45) 30 54 05 07   mail@louisesofia.com mail@louisesofia.com

Book session

Book session

I en session hos mig, åbner jeg mig op som kanal, så du bliver healet og får beskeder fra dit guideteam. Det er typisk ærkeenglene, mestre og nogle gange andre lysvæsner og stjerneenergier, som kommer igennem til dig. De energier, som er som tæt er tilknyttet dig, træder også ind i healingen.

De vil skubbe dig til at lyse og slippe den gamle tunge energi i dig. De inspirerer dig gennem (og imellem) healingerne til at vise og mærke dit eget smukke sjælslys.

Nogle gange ser jeg energierne stå fysisk foran mig, eller stå bag ved mine klienter. Nogle gange får jeg vist små film fra dem, for mit indre klarsyn. Nogle gange hører jeg, hvad de siger eller mærker deres tilstedeværelse.

Jeg ser healing og lysaktivering, som en unik ‘energi forløser’, som energierne bruger på den enkelte. Under en session kan nogle af mine klienter selv mærke og beskrive, at tung smerte-energi forlader dem, nogle kan se farver, nogle mærker energierne i kroppen, nogen oplever ikke så meget – ikke to session, eller to sjæle/mennesker, er ens.

Jeg glæder mig til at møde dig og hjælpe dig kærligt videre i livet.

Online booking

Book en tid online i min kalender. Jeg åbner løbende min kalender op 2-3 måneder forud.

Skulle der ikke være tider i kalenderen, så er det fordi jeg er booket helt op.

Aflysning af tid: Ønsker du at aflyse en tid hos mig, så skriv en mail til mig, med dit navn og din tid til: mail@louisesofia.com. Du kan frit aflyse din tid op til 48 timer før din tid, ellers opkræves du for din aftalte tid.

Betaling

Betaling sker før, eller efter endt session, via en bankoverførsel eller via mobilepay.
Jeg tager ikke betalingskort.

Mobilepay:     12385

Kontooverførsel Danske Bank:

Kontonummer: 3409 123 969 45

Følg med og få alle de nye lækre spirituelle tendenser fra Louise Sofia