(+45) 30 54 05 07 (+45) 30 54 05 07   mail@louisesofia.com mail@louisesofia.com

Louise Sofia Rørbech

Om Louise Sofia

Om mig

Jeg er spirituel underviser, healer og kanal. Jeg har 1 : 1 sessioner i min klinik i Rødovre og holder kurser og events.

Mit spirituelle speciale er, at jeg kan se, høre, mærke og kommunikere telepatisk med dine højfrekvente guider. Dem jeg har set igennem tiderne, når jeg holder kurser og omkring folk, er: ærkeengle, mestre, stjerneenergier/væsener og andre lysvæsener.

Jeg er medforfatter til bogen: Du er en MESTER – om din sjæls potentiale og lysarbejde på jorden og til kortsættet: Galaktisk visdom.

Jeg elsker hjerteenergi og holder meget af at arbejde med dit guideteam. Jeg brænder for at give dig masser af den nyeste kanaliserede spirituelle inspiration til din personlige udvikling og din spirituelle rejse.

Jeg er uddannet spirituel healer og har en 4 årig psykoterapeut uddannelse. Jeg startede klinikken i 2010 og har tidligere 10 års erfaring fra IT branchen, som leder, HR chef og projektleder.  Jeg har blandt andet 5 års pædagogisk og terapeutisk erfaring på en større specialskole for børn og unge.

Louise Sofia Rørbech

Følg med og få alle de nye lækre spirituelle tendenser fra Louise Sofia