(+45) 30 54 05 07 (+45) 30 54 05 07   mail@louisesofia.com mail@louisesofia.com

Kalender

Kalender

Næste events med Louise Sofia

Gruppehealing i Roskilde
Fredag d. 10. maj 2024 kl. 15.30 – 16.45

Kom til gruppehealing med guiderne. Budskaber til dig og dit liv lige nu

Kom og få ny inspiration til dig og dit liv, hæv din vibration og oplev kraftfuld energi, når Louise Sofia åbner en portal, og kanaliserer budskaber til dig. Du får ny inspiration til dit liv, guidance og ro i kroppen. Du bliver inspireret og guidet til at finde din vej i livet, og mere mod til at leve endnu mere ud fra dit hjerte. Din sjæl og dine guider kalder på dig!

Til at starte med bliver du guidet ind i en healingportal/meditation, herefter kanaliseres der beskeder med healing til dig og din energikrop.

Alle nysgerrige sjæle er velkommen. Du skal blot møde op og læne dig tilbage i stolen og nyde.

PRIS
250 kr.

Weekendkursus d. 15. – 16. juni 2024 kl. 10.30 – 16
Den nye gyldne tid på jorden. Lær at gå i livet som en mester

Som mennesker befinder vi os i en kæmpe transformationsfase fra 3D til 5D+. Vi går fra, at vi i tusinder af år, har levet primært i en overlevelsestilstand fyldt med karmiske mønstre og en del smerte i livet.

’Den nye gyldne tid’ er ankommet (energimæssigt), og du kan nu vælge at træde ind på en helt ny livsvej – og sige farvel til at alt det gamle og leve et helt nyt og autentisk liv med dine guider i hænderne.

På denne helt nye livsvej og på dette kursus inviteres du til, at ’lære at gå som Jesus’ eller ’at gå som en mester i livet’. At gå som Jesus betyder at træde ud af dine karmiske mønstre og træde ind i dit hjertes kraft, være autentisk i det, som du foretager dig, og træde ind i din helt egen lysende power.

Louise Sofia åbner sig op for kanalisering af mestrene. Du får kanaliseret beskeder til dit liv omkring Den nye gyldne tid, den nuværende splittelse af energetiske tidslinjer, og hvordan du nemmere kan håndtere det i dit liv og som menneske.

På kurset får du et kæmpe lysboost! Gennem healing og kraftig lysaktivering i hele kursusgruppen, vækkes Den nye gyldne tid energetisk i dig og helt nye energetiske skabeloner aktiveres i dit energisystem. På den måde kan du nemmere træde ind i dit nye liv og ind i din power. Fra denne nye energi tager du et lysende skridt ad gangen, som den mester du allerede er.

Kursusdagene er en blanding af kanaliseret undervisning, åbning af lysportaler (inkl. gruppehealing) med kanaliseret budskaber, samt forskellige øvelser i mindre grupper og 2 og 2. På den måde er undervisningen og dagene er varieret. Du får værktøjer og øvelser med hjem, så du kan fortsætte dit lysarbejde og din selvhealing, hvis du har lyst. Ellers kommer du bare og nyder en fed opløftende weekend, sammen med ligesindede og med dine guider.

Indhold

 • Om den nye gyldne tid på jorden og din rolle i det
 • Om din og hele menneskehedens kæmpe transformationsfase
 • Om Jesus og mestrenes og hans nyeste budskaber til dig og dit liv lige nu (kanaliseret i en lysportal/gruppehealing)
 • Om at slippe den gamle energi og øve sig i at gå som en mester i livet
 • Om at træde ind på din nye livsvej. Energetiske tidslinjer splitter sig netop nu op i 3D og 5D+
 • Du får en kraftig lysaktivering og healing med lyssprog til hele din energikrop. Dit lysvæsen og din livskraft får et kæmpe lysboost
 • Om at træde ind i din egen visdom, power og hjerteenergi i 5D+
 • Om Gudinden Sophia og hendes nyeste budskaber (kanaliseret i en lysportal/gruppehealing)

På kurset får du

 • Konkrete værktøjer til at gå som en mester i 5D+
 • Lysaktivering og healing til dig og dit energifelt og dit liv lige nu
 • Din egen frekvens og livskraft og power får en kæmpe lysindsprøjtning, så det er nemmere at få som en mester og tage gode beslutninger for dig selv
 • Større tillid til dit liv og din livsvej
 • Kanaliseret budskaber til dit livsfokus fra guiderne til det at gå som en mester i 5D+

 

Pris

2675 kr. + moms

2000 kr. + moms for medlemmer (LouiseSofia.dk/medlem) ved køb og betaling af kurset i april/maj

Følg med og få alle de nye lækre spirituelle tendenser fra Louise Sofia