Terapi til børn og unge

Giv dit barn professionel hjælp, støtte og værktøjer til at komme godt igennem en krise eller livet generelt. Jeg har tidligere arbejdet som pædagog og psykoterapeut med børn og unge på en specialskole.

Her i klinikken tilbyder jeg samtaleterapi til børn og unge med fokus på kroppens signaler. Ring og få en gratis rådgivende snak om, hvad jeg kan tilbyde dit barn.

Børn cropped tæt

Her er hvad dit barn får ud af terapi

  • Mere livsglæde og positivitet
  • Et professionelt og fortroligt sted at komme af med tingene
  • Lære at sætte grænser for sig selv og stå op for sig selv
  • Lære at mærke sig selv, samt udtrykke og styre sine følelser
  • Får værktøjer og hjælp til at håndtere konflikter
  • ADHD børn får værktøjer og støtte til at være i livet med diagnosen

Forløb til børn og unge

Hvad er terapi

Det kan være svært at få en god kontakt til sit barn, det har rigtig mange forældre, da de jo ganske enkelt er forældrene. Terapi er et sted, hvor dit barn kan finde støtte til sit liv, og få værktøjer til bedre at kunne klare de uundgåelige udfordringer, som livet giver børnene og de unge. Når dit barn har et 'neutralt' sted, at komme af med tingene, giver det som oftest, et bedre fundament i livet, og bedre relationer til sine nærmeste.

Terapien er en jeg-støttende terapi, som tager udgangspunkt i, hvad dit barn tumler med lige nu. Jeg tilbyder et sted, hvor der kan tales fortroligt, og det kan give en stor lettelse i sig selv. Jeg danner en tryg ramme for dit barn og møder dit barn med forståelse og empati, så der skabes en mulighed for at se livet, sig selv og andre i et nyt lys.

Hvad er i fokus i terapien

Jeg arbejder oftest med at øge selvværd, udtrykke sorg og vrede, fokus på at mærke sig selv og sin krop, samt grænsesætning for sig selv og andre. I behandlingen bruger jeg samtalen som værktøj, afspænding, tegning og opstilling af figurer/dukker, samt fokus på, hvad kroppens signaler fortæller os (evt. mavepine, hovedpine, søvnløshed el. lign.).

Jeg er desuden inspireret af og arbejder med Theraplay, som er en form for legeterapi. Gennem Theraplay kan man terapeutisk nå børn på en helt anden måde, end man kan via samtale mv.

Terapien er bedst til børn over 8 år. 

Book og spørgsmål terapi Louise sofia København

Brochure

Socialministeriet har udgivet en brochure om ”Værd at huske ved vælg af privatpraktiserende psykoterapeut hvor der er skrevet om tavshedspligt, klagemuligheder og terapiforløb mv. Der står også om de kvalitetskriterier, som er sat op for psykoterapiuddannelserne. Akademiet for psykoterapi, hvor jeg er uddannet, lever fuldt ud op til kriterierne og jeg har naturligvis tavshedspligt.