Forløb til børn og unge

Det store forløb til børn og unge

Det store forløb er til dig, som har et barn, der har brug for intens hjælp og støtte. Du føler ikke, at der er meget mere, som du kan gøre for dit barn. Dette forløb er en blanding af samtaleterapi og healing, som passer netop til dit barn.

Måske bakker barnets skole, kommunen, en anden forældre, eller andre dig ikke op og du føler dig magtesløs. Du og dit barn er klar til at få støtte og hjælp udefra.

Jeg tager udgangspunkt i dit barns liv lige nu og kroppens signaler. Efter min første konsultation med dit barn, udarbejder jeg et forløb, som vil hjælpe og støtte dit barn til at komme videre. Forløbet er bedst til børn over 8 år. I forløbet får du:

  • 10 gange individuelle konsultationer a 1 time i min klinik (ca. 2-3 ugers intervaller)
  • 2 x 30 minutters forældre samtaler i min klinik (med eller uden dit barn - det aftaler vi nærmere)

Samlet pris: 7.000 kr.      (kan evt. betales i 2 rater)

Book og spørgsmål terapi Louise sofia København

Det lille forløb til børn og unge

Det lille forløb er til dig, som har et barn, der har en konkret problematik, som du gerne vil have at dit barn får hjælp og støtte til. Dette forløb er en blanding af samtaleterapi og healing, som passer netop til dit barn.

Jeg tager udgangspunkt i dit barns situation lige nu og i kroppens signaler. Efter min første konsultation med dit barn, udarbejder jeg et forløb, som vil hjælpe og støtte dit barn til at komme videre. Forløbet er bedst til børn over 8 år. I forløbet får du:

  • 5 gange individuelle konsultationer a 1 time i min klinik (ca 2-3 ugers intervaller)
  • 1 gang telefonisk forældre støtte af 20-30 minutter, som en del af forløbet

Samlet pris: 3.700 kr.

Book og spørgsmål terapi Louise sofia København

 

Priser og tilbud

Brochure

Socialministeriet har udgivet en brochure om ”Værd at huske ved vælg af privatpraktiserende psykoterapeut hvor der er skrevet om tavshedspligt, klagemuligheder og terapiforløb mv.

Der står også om de kvalitetskriterier, som er sat op for psykoterapiuddannelserne. Akademiet for psykoterapi, hvor jeg er uddannet, lever fuldt ud op til kriterierne og jeg har naturligvis tavshedspligt.