Karma og alternativ behandling

Hvad er karma?

God karma, personlig karma, dårlig karma....

Der er mange ord for karma. God karma, dårlig karma, personlig karma og mange andre holdninger og overbevisninger.

Karma god karma personlig karma dårlig karma

Karma er det ældste system på planeten. Det er stadig her. Det udvikler sig kun så længe, at vi som individer udvikling os. De fleste mennesker lider af karma, sikkert også dig.

Personlig karma, dårlig karma og god karma fungerer således: Det er et system, som skubber og trækker et menneske fra et sted til et andet. Det sker, så du som menneske kan opnå læring. Det varer over mange liv på jorden. Det kan eksempelvis være udviklet langsomt over et liv og så blive løst i et andet liv. Så det er en langtids funktion, som ærer det faktum, at mennesker er her på jorden, for at udvikle sig selv.

Karma udvikler problemer og skubber dig ud i betingelser, som du ikke ville have designet eller ønsket selv. Det sker så du får 'trykket på dine knapper' og så reagerer du på karmaen. Det er den dårlige karma. Den gode karma er alle de gode oplevelser, som du har og alle de kvaliteter, som du har med dig.

Vil du skabe god eller dårlig karma?

Karma er en gammel mekanisme, som du nu kan slippe. Du kan slippe den meget nemmere end før. Og du kan nu slippe meget karma på een gang, mere end vi mennesker har kunnet før. Det kan ikke eksistere, hvis du lytter til din sjæl og mavefornemmelse. Karma styrer dig direkte ind i problemer.

Vi har alle oplevet det, fordi vi er født med det. Du har ikke brug for det mere, det er et gammelt system. Ville du have designet dit eget liv, som det er været indtil nu? Med den familie, som du har nu? Med den mor og far du har? Nej vel? Det er dårlig karma, som er trådt ind.

Det er ofte blod-relateret, altså dem i din familie, du oplever karmaen igennem. Det er karma i sin 'bedste' udfoldelse.

Hvad har karma med tenniskampe at gøre?

Det skal jeg fortælle dig. Karma er det samme som, at blive ved med at blive skubbet rundt på en tennisbane på en varm sommerdag - i en ubehagelig lang tenniskamp i 5 sæt. Hvis du stadig bliver skubbet og trukket rundt af karma i dit liv, så stop det. Du har ikke brug for det, og du har ikke brug for, at det følger dig rundt mere. Det dræner dig for energi og giver dig muligvis også en følelse af at være fænglet.

Når du lægger ketheren fra dig og stopper kampen - så skal du ikke blive overrasket over, at dine familiemedlemmer reagerer på det. De kan ikke forstå, hvorfor du ikke 'spiller karma-bolden' mere. Dine mønstrer forandre sig, din opførsel forandrer sig. Hvis den ene tennisspiller lægger tennisketheren, så er der er ingen kamp mere. Så det drama som er i familien, vil ikke være hos dig mere. Tenniskampen er slut.

Healing behandlinger til karma

Er du 35 år + og har ondt i livet? Så er du måske fanget i dårlig familiekarma. Du slæber rundt på karma, hvis du oplever følgende:

Livet føles hårdt og du føler det bliver ved. Du er 35 år+. Du har konflikter med dine relationer, har haft en svær barndom og du føler dig ikke rigtig glad.

Test om du lider af familiekarma og læs mere her:

Læs videre om healing behandlinger til karma

Følg med på FB healing