Har du ondt i livet og er 35+ år?

Så er du måske fanget i dårlig familiekarma.

Du lider af familiekarma, hvis:

  1. Du er 35 år+
  2. Livet føles hårdt og du føler, at det bliver ved
  3. Du har løbende konflikter med dine relationer
  4. Du har haft en svær barndom og du føler dig ikke rigtig glad
  5. Din mor har det ikke godt i livet (eller ikke har haft det godt)

Hvis du har søskende:

  1. Hvis du har søskende - og har en eller flere søstre (som kvinde), så har de også ondt i livet
  2. Hvis du er storesøster, så har du muligvis mest ondt i livet, af dine søstre
  3. Er du lillesøster, så lider din storesøster også af 'ondt i livet'

(hvis du er en mand, så gælder det samme med brødre)

Hvad er karma?

Dårlig familie karma er bygget op i gennem mange generationer. Du har både opsamlet karma fra dette liv og fra tidligere inkarnationer, og det er, som at slæbe en tung kuffert efter dig.

Karma sætter sig som energiophobninger i din krop og psyke. Det kan give både psykiske og fysiske udfordringer for dig.      

Læs mere om god karma, personlig karma, dårlig karma

Få karmaen ud af dit liv

Løsningen er, at du gennem 7 behandlinger, får healet lag af disse energiophobninger. Så vil du mere frit opleve mere balance, glæde og overskud.

DU FÅR:   7 afslappende healing behandlinger, designet specielt til familie karma. Du får terapeutisk støtte i hele forløbet. Forløbet varer over ca. 7 måneder. Du får altså healet lag af din familiekarma, som er med til at gøre, at du har ondt i livet.

Priser og tilbud

Book og spørgsmål terapi Louise sofia København

Selve behandlingen

Behandlingen starter ved, at vi taler lidt sammen, om hvor du er i dit liv lige nu. Så ligger du ned på en briks og modtager healingen, hvor du vil lytte til afspændende musik.  Under behandlingen lægger jeg mine hænder på forskellige centrale energi centre (chakraer) fordelt på din krop og lader derefter energierne løbe gennem mine hænder og ned i din krop.

Efter at du har modtaget healingen, runder vi af. Det er mest optimalt for behandlingen, hvis du før og efter behandlingen, tager dig tid til at være stille ved evt. at gå en tur i skoven el. lignende.

I den periode vil den smerte, som du bærer på, typisk komme ud på anden vis (psykisk eller fysisk). Du kan eksempelvis opleve, at du får ondt i kroppen forskellige steder, eller at du oplever stærkere følelser og sårbarhed. Hvad end du oplever, opstår det, så du har mulighed for, at give slip på det. Sørg derfor for, at drikke meget vand og få den nødvendige ro og hvile, så du nemmere kan slippe det.

Jeg har i de sidste 20 år beskæftiget og interesseret mig for den spirituelle del af livet. Jeg har deltaget i mange workshops og er uddannet healer af amerikaneren Paul Skorpen, som har udviklet Theosis healing

Følg med på FB healing