Åben dit hjerte med healing og meditation

Ønsker du at åbne mere op for dit hjerte, kærligheden til dig selv og til andre, så læs med her. Både healing og meditation kan åbne op for, at du endelig kan møde en ny livspartner og få healet din sorg i hjertet.

Dit hjerte kan være delvist lukket af svigt og afvisninger i dit liv. Du har måske opbygget forskellige forsvarsmekanismer, så dit hjerte ikke skal blive såret igen.

Jeg tilbyder et hjerte-åbnings healingforløb, som kan hjælpe dig til at åbne op og finde en ny partner. En sådan healing er osse god til at løsne op for angsten for døden og den er en hjælp til enhver spirituelt søgende.

Du kan også prøve min hjerte meditation, se lidt længere nede på siden.

Hjerte i hånd spejlvendt

Mere om hjerte healing

Du har en skillevæg under dit hjerte, ved bunden af din brystkasse, som vil blive løsnet op gennem denne healing. Skillevæggen beskytter hjertet fra lavere energier, såsom offer/bøddel-energier. 

Du kan genkende disse energier i dit liv, ved at se på, om du gør dig til et offer i dit liv eller overfor andre. Eller om du agerer bøddel (den der straffer) dig selv eller andre.

Når dit hjerte bliver mere åbent, vil denne energi ikke kunne dominere dit liv mere. Du vil føle mere kærlighed omkring dig og mere empati, opleve mere lethed og balance i dit liv.

Du kan vælge mellem 1,  3 eller 7 behandlinger a 1½ times healing, alt afhængig af din situation.

Priser og tilbud

Meditation til hjerteåbning

Her er en meditation, som du også kan lytte til, for at åbne dit hjerte mere op.

LYT TIL DEN HER - YOU TUBE

Selve healing behandlingen

Behandlingen starter ved, at vi taler lidt sammen, om hvor du er i dit liv lige nu. Så ligger du ned på en briks og modtager healingen, hvor du vil lytte til afspændende musik.  Under behandlingen lægger jeg mine hænder på forskellige centrale energi centre (chakraer) fordelt på din krop og lader derefter energierne løbe gennem mine hænder og ned i din krop. 

Efter at du har modtaget healingen, runder vi af. Det er mest optimalt for behandlingen, hvis du før og efter behandlingen, tager dig tid til at være stille ved evt. at gå en tur i skoven el. lignende.

Jeg har i de sidste 20 år beskæftiget og interesseret mig for den spirituelle del af livet. Jeg har deltaget i mange workshops og er uddannet healer af amerikaneren Paul Skorpen, som har udviklet Theosis healing

 

Book og spørgsmål terapi Louise sofia København

Følg med på FB healing