Englehealing og englekontakt v/Louise Sofia

Sådan arbejder jeg med mine klienter...

Jeg arbejder med mine klienters energilag og psyke gennem healing og samtaleterapi. Jeg healer og har direkte kontakt med ærkeenglene og opstegne mestre m.fl. Det er dem, som healer mine klienter gennem mig.

Jeg stiller individuelt ind på hver af mine klienter (energimæssigt) - før eller under healingen og får typisk svar fra deres engle/guider til deres liv lige nu, som jeg så giver videre til dem.

Nogle gange ser jeg englene fysisk foran mig, eller stå bag ved mine klienter. Nogle gange får jeg vist billeder/små film fra dem, for mit indre syn, eller via typisk via klarfølelse. De afdøde, som er tæt på mine klienter, kommer også nogle gange forbi med et par beskeder.

ONLINE BOOKING

Alt om englehealing på Youtube

Mit syn på mennesker er, at alt hænger sammen energimæssigt i dem. At smerten (psykisk og fysisk) enten kommer fra dette liv eller fra tidligere liv. Jeg oplever smerte som energiblokkeringer, som kan slippes på mange forskellige måder.

Jeg ser healing som en unik 'energi forløser', som englene bruger på den enkelte. Under en healingbehandling kan nogle af mine klienter selv mærke og beskrive, at sort smerte-energi forlader dem.

For mig handler det hele om energi og folks smerter hænger altid sammen med en form for energiblokkering. Hvis ens sjæl og person er klar til at slippe ens smerte, kan smertes slippes og heales.

 

Kontakt Psykoterapeut Louise Sofia København

 

Forløb på 3 gange
Rensning og afbalancering af dine chakraer og afbalancering af dit nervesystem.

Forløb på 7 gange
Dybt transformerende forløb med udrensning i dine gamle psykiske mønstre, udrensning i tidligere livs blokkeringer og afbalancering af chakraer m.m.

Luksus udgaven 1 time og 30 min
Kom og giv dig selv en luksus englebehandling. Du får englehealing, trukket 2 englekort og få englebeskeder fra din guide og tætteste engle.

Du bliver healet af englene i ca. 1 time og du får de beskeder fra englene, som du har brug for lige nu.

Du har også mulighed for at stille spørgsmål til englene gennem mig. Det kan eksempelvis være: Hvad er mit højeste potentiale i det her liv? Hvad skal jeg have fokus på i mit liv lige nu?

Desuden trækker jeg 2 englekort til dig. Et til dit liv lige nu og et til din nærmeste fremtid.

Du har også mulighed for, at få kontakt til afdøde, hvis de ønsker at træde frem.

Se alle ydelser og priser i mit bookingsystem:

ONLINE BOOKING

 

 

Har du ondt i livet?

Den mest populære behandling med 7 healinger er Karma healing. Den skal du modtage, hvis du har ondt i livet, har konflikter med dine relationer, har haft en svær barndom og du føler dig ikke rigtig glad - og livet føles hårdt!


7 x healing med ærkeenglene - designet til dig

Ærkeenglene har designet et forløb PRÆCIS til dig - Og kun dig! De ved præcis, hvad du er klar til at slippe og det er gjort i samarbejde med din primære vejleder.   Forløb med ærkeenglene


Priser og tilbud

 

Få tilsendt 1 stk GRATIS lydfil med englehealing

Jeg har lavet en healingsmeditation til dig, som du kan lytte til, lige så mange gange, som du har lyst til. Du kan også lytte til den, inden du skal sove (og falde i søvn til den).

Udfyld nedenfor, så får du den tilsendt med det samme. Den er rigtig god til den nye tids energi. Den hjælper dig til at afbalancre din krop og hele dit energisystem.

 

Englehealing lydfil3

 

Workshops -  healing og spiritualitet

Jeg afholder løbende kurser og workshop og uddannelser inden for englehealing, englekontakt og spiritualitet.

Se konkrete begivenheder lige nu på Facebook: WORKSHOPS OG BEGIVENHEDER

De bliver løbende slået op på min Facebook side: Englehealing v/Louise Sofia

 

 

Anmeldelser    Facebook anmeldelser af healing ved Terapeut Louise Sofia.png

'Allerede når jeg kommer ind i Louises lokale, falder der en ro over mig. Louise udsender så meget ro og nærvær, at jeg føler mig tryg og godt tilpas. Healingen er fantastisk dejlig, og jeg kan virkelig mærke hvilke områder, hun er arbejder på. Det er til tider meget kraftfuldt, hvilket jeg kan mærke i min krop. Efter healingen er jeg fyldt op med en god energi, som varer længe efter. Jeg glæder mig hver gang til jeg skal til healing, og kan varmt anbefale dig Louises healing, hvis du vil gøre noget godt for dig selv'
Merete Andersen, Zoneterapeut

Se flere anmeldelser på min Facebook side Englehealing v/Louise Sofia

 

Engleskolen Danmark

Kig også ind forbi Engleskolen Danmark. Her får du nye værktøjer og indsigter, som hjælper dig med din spirituelle kontakt til englene.

Vi tilbyder engle-kurser og 'englehealer med stærk englekontakt' uddannelse. Like siden og følg med.

Engleskolen Danmark FB cover


Kontakt Psykoterapeut Louise Sofia København

 

 Familiekarma

Hjerteåbning2

Børnehealing cropped

 

Følg med på FB healing