Engleskolen Danmark

Engleskolen Danmark tilbyder englekurser, healer uddannelse og workshops og i hele Danmark. Vi holder også foredrag og du kan finde os på spirituelle messer i hele landet.

Vær GRATIS med i vores engleunivers

 

Engleevents i hele Danmark

Vi er enige om, at engleenergi skal LEVES. Derfor underviser vi i, hvordan du kan få englene med i dit liv og din hverdag - og i din klinik.

Vores kurser og healeruddannelse henvender sig både til dig, der gerne vil have englene med i dit liv til selvhealing og guidence OG dig, der arbejder som alternativ behandler og gerne vil have englene med i dit arbejde.

LÆS ALT OM ENGLEKURSER

LÆS ALT OM ENGLEUDDANNELSE

KONTAKT ENGLESKOLEN DANMARK

 LÆS MERE OG FØLG EVENTS PÅ FACEBOOK

 

Lidt om Line og Louise bag Engleskolen

Vi er begge uddannet ærkeengle-healere ved Paul Skorpen fra Theosis Institute, Tyskland. 

Vi mødte hinanden på engleuddannelsen, hvor vi skabte kontakt til hinandens primære guider, som viste sig at være ærkeengle. Det var en meget kraftfuld oplevelse, som blev hver vores guideline de følgende år, hvor vi ikke havde kontakt.

3 år efter, i 2016, oplevede vi en meget høj energi i vores første telefonsamtale og 10 minutter inde i vores snak, havde vi startet Engleskolen Danmark. Et hjertebarn for os begge.

Når vi kobler vores energier og arbejde sammen, oplever vi simpelthen et løft af den anden  verden, og vi mærker stor opbakning og glæde omkring projektet - ikke mindst fra englene.

 Louise og Line med Engleskolen Danmark

 

Events lige NU

Kig forbi alle vores events:
ENGLE-EVENTS

 

Videoer til dig

Vi har lavet en del videoer til dig, de ligger på vores Facebook side og på vores You Tube kanal

Karmisk healing