7 x healing med ærkeenglene - designet til dig

Ærkeenglene har designet et forløb PRÆCIS til dig. De ved præcis, hvad du er klar til at slippe og det er gjort i samarbejde med din primære guide.

Som menneske fortjener du at skinne indefra med dit eget unikke lys. Det er tid til, at du slipper det sidste gamle energi og står frem med din unikke sjælsenergi og bidrag til på jorden.

Ærkeenglene healer dig

I denne healing bliver du healet af ærkeenglene, opstegne mestre og nogle gange andre lysvæsner, atlantis energier og stjerneenergier. Det kan være ærkeenglene Michael, Gabriel, Raphael og Uriel, Jophiel, Seraphinerne, energier fra Plejaderne, samt jesus, Moder Maria og gudinden Sophia m.fl.

De vil skubbe dig til at lyse og slippe den gamle tunge energi i dig. De inspirerer dig gennem (og i mellem) healingerne til at vise og mærke dit eget smukke sjælslys. De hjælper din krop og sind til at være mere i balance, så du er bedre groundet i din hverdag.

ONLINE BOOKING

7 x dyb transformering med englene

Healingerne er dybt transformerende og med udrensing i dine gamle psykiske mønstre, udrensning i tidligere livs blokkeringer og afbalancering af chakraer m.m.Du får terapeutisk støtte i hele forløbet. Forløbet varer over ca. 7 måneder.

Du kan også vælge 1. gang, eller et forløb på 3 gange

Du kan også vælge 1 gang med udrensning og afbalancering af dine chakraer og afbalancering af dit nervesystem.

Eller du kan vælge et forløb på 3 gange. Dette er naturligvis noget dybere end blot een gang. Her får du også udrensning og afbalancering af dine chakraer og afbalancering af dit nervesystem.

Priser og tilbud

Book og spørgsmål terapi Louise sofia København

Selve behandlingen ved forløb på 7 gange

Behandlingen starter ved, at vi taler lidt sammen, om hvor du er i dit liv lige nu. Så ligger du ned på en briks og modtager healingen, hvor du vil lytte til afspændende musik.  Under behandlingen lægger jeg mine hænder på forskellige centrale energi centre (chakraer) fordelt på din krop og lader derefter energierne løbe gennem mine hænder og ned i din krop.

Efter at du har modtaget healingen, runder vi af. Det er mest optimalt for behandlingen, hvis du før og efter behandlingen, tager dig tid til at være stille ved evt. at gå en tur i skoven el. lignende.

I den periode vil den smerte, som du bærer på, typisk komme ud på anden vis (psykisk eller fysisk). Du kan eksempelvis opleve, at du får ondt i kroppen forskellige steder, eller at du oplever stærkere følelser og sårbarhed.

Hvad end du oplever, opstår det, så du har mulighed for, at give slip på det. Sørg derfor for, at drikke meget vand og få den nødvendige ro og hvile, så du nemmere kan slippe det.

Jeg har i de sidste 20 år beskæftiget og interesseret mig for den spirituelle del af livet. Jeg har deltaget i mange workshops og er uddannet healer af amerikaneren Paul Skorpen, som har udviklet Theosis healing

Følg med på FB healing